Workshops


Privé workshop vachtverzorging

 In 3 uur tijd leert u de vacht van uw eigen konijn kennen, het gedrag van uw konijn op de trimtafel te herkennen, uw eigen konijn te hanteren tijdens het trimmen en natuurlijk hoe u zelf de vacht kunt trimmen.
Kosten voor deze privé workshop zijn 60 euro, dit is exclusief de aanschaf van goede trimmaterialen.

>

Workshops/ lezingen op maat in overleg.

Konijnenwelzijn staat voor mij hoog in het vaandel. Gelukkig komt er steeds meer oog en oor voor de leefomgeving, voeding en gezondheid van het “huiskonijn” maar op internet is ook veel tegenstrijdige informatie te vinden. Vanuit mijn eigen ervaringen met konijnen, mijn ervaring als docent konijnenwelzijn bij het Konijnen-adviesbureau NH , opleidingen en onderzoeken kan ik workshops konijnenwelzijn aanbieden voor verschillende doelgroepen.
Te denken valt aan paraveterinairs, verkopers van konijnen in dierenwinkels/tuincentra en konijneneigenaren.
Vraag gerust naar de mogelijkheden en een offerte.


Opleiding Konijnenwelzijn gaat weer van start!

Jaaaaaa!! we mogen weer 🙂 Wat is er fijner dan samen met andere konijnenliefhebbers een hele middag praten over datgene waar we zo verzot op zijn: Konijnen!   In juni starten we met de eerste 4 modules, natuurlijk is het ook mogelijk om je per module in te schrijven. Wat leer je dan allemaal?

Module 1: Oorsprong, voeding en huisvesting                          zaterdag 12 juni

Module 2: Gedrag, communicatie en leerprincipes                  zaterdag 19 juni

Module 3: Basis medische kennis                                               zaterdag 26 juni

Module 4: Eerste hulp aan konijnen                                            zaterdag 3 juli

Om zo goed mogelijk de RIVM maatregelen te kunnen handhaven zullen we in kleine groepjes starten. Wees er dus snel bij want vol is vol!                                       Kom je met openbaar vervoer, neem dan even contact met mij op zodat ik je van het station kan ophalen omdat busvervoer hier nog onvoldoende aanwezig is.

Voor meer informatie over de inhoud van de modules ga naar:  https://www.konijnen-adviesbureau.com/konijnenwelzijn/

Voor meer informatie over de locatie, data en inschrijven, ga naar:   https//www.konijnen-adviesbureau.com/opleidingen/locatie-en-data/